Breng je leven weer in balans

Wie is Rose a Lise?

Rose a Lise is opgericht door Annelies Koster. Annelies is geboren in 1967 en opgegroeid in Zeeland. Een vrouw met een eigen visie op en ervaring met de gedachte van de mens. In eerste instantie is Annelies gestart als schoonheidsspecialiste. Daarbij vindt ze het vooral belangrijk cliënten te behandelen zoals ze zelf ook graag behandeld zou willen worden.
 
Juist vanuit het persoonlijke contact met mensen is de interesse ontstaan voor een tweede werkveld. Annelies: “Sinds ik schoonheidsspecialiste ben komen er tegelijker tijd ook veel persoonlijke problemen van  cliënten naar boven. Ik vond het belangrijk om daar iets mee te gaan doen.Vandaar dat ik gestart ben met transformationeel coachen.” Elk probleem of dilemma, moet als het ware bespreekbaar zijn. De oplossing zit vaak in jezelf, maar het is de taak van de coach om deze te herontdekken. Het is voor Annelies aangenaam om met mensen te praten en te spiegelen, een ontdekkingsreis met een eigen perspectief.
 
In 2009 volgde zij de studie voor transformationeel coach bij Orbis in Utrecht en 2010 behaalde ze het diploma. “Daarbij kwam ik zelf ook in een transformatie terecht, het belangrijkste van deze periode is dat ik mijn ' 'echte ik' heb terug gevonden.” Een vlinder is ontpopt en vliegt nu uit naar de plaats van bestemming... Inmiddels zijn we drie jaar verder. Met een gezonde dosis ervaring, kennis en een HBO diploma op zak staat Annelies Koster voor u klaar als schoonheidsspecialiste en transformationeel coach.

Wat is transformationeel coaching?

Rose a lise