Breng je leven weer in balans

Wat is transformationele coaching?

Verandering komt vaak van buitenaf en roept daarom meer dan eens verzet op. Transformatie werkt van binnenuit en geeft snelle resultaten. Individuele coaching daarbij geeft je inzicht in je eigen denkraam. Blinde vlekken en beperkende gewoonten geven je ruimte nieuwe mogelijkheden en strategieën te ontdekken. De echte doorbraak en een transformationele verandering ontstaan pas als zowel hoofd, hart als handelings-vermogen worden aangesproken.
 
Hoofd, hart en handen
Hoofd: inzicht en analyse van het eigen gedrag, de uitwerking op anderen en weten hoe het anders kan.
Hart: werken via innerlijke drijfveren, motivatie, beleving en betrokkenheid, want de mens komt het makkelijkst tot een ander gevoel.
Handen: daadkracht om het anders te doen.
 
Samen gaan we op zoek naar het PIJNPUNT (een probleem van jou dat je continu in gedachten hebt). Dit pijnpunt kost een mens veel energie en concentratie. We pakken het pijnpunt op en gaan dit samen behandelen.
 
Waarom transformationeel coachen?
Door je problemen door een andere bril en van een andere kant te bekijken, kan je het welbekende AHA/OJA effect veroorzaken en meer begrip krijgen voor de kern van jouw probleem.
Als je de oorzaak en het gevolg van het probleem kan benaderen samen met jouw coach, kan je het probleem ook 'vastpakken'. Op die manier krijgen problemen een  plaatsje waardoor het pijnpunt je hersenen kan verlaten. Het probleem is opgelost doordat je er via een andere weg naar gekeken hebt. Dat zorgt voor een bijzonder opgelucht en lekker gevoel...

Wie is Rose a Lise?

Wat is transformationeel coaching?